Στα 30χρονα των Ηπειρωτών Ζεφυρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς






Κοντά στον Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια Πολιτιστικής Ζωής και δράσης βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου.
Ο Δήμαρχος έδωσε το «παρών» στο μεγάλο Ηπειρώτικο Αντάμωμα που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» του Ζεφυρίου κι αντάλλαξε θερμές ευχές για μακροημέρευση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Αθανασόπουλο, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πολύ κόσμο καθώς κι εκπροσώπους της Βουλής που βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή των Ηπειρωτών.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε επίσης σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα με τα μέλη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου , πρώην Δημάρχους και πολλούς συνεργάτες του, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Πρωτεργάτη για την Ίδρυση του Συλλόγου και πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου Απόστολο Ζέρβα, απευθύνοντας στο πρόσωπό του θερμές ευχαριστίες για το πολύτιμο έργο του, όχι μόνο στο Σύλλογο των Ηπειρωτών Ζεφυρίου αλλά και στον τόπο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού στην εκδήλωση των Ηπειρωτών καθώς και το video με τον σύντομο χαιρετισμό του