«Μάθε παιδί μου γράμματα» από Δήμο Φυλής σε Παπαϊωάννου

Απόλυτη ταύτιση του Κώστα Παπαϊωάννου με Μπουραΐμη
στο ύφος και στο περιεχόμενο των δηλώσεων...
Συκοφάντη και ανεύθυνο αποκαλεί το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Παπαϊωάννου νέα ανακοίνωση του Δήμου Φυλής, με αφορμή ανάρτησή του στο facebbok με την οποία υποστήριξε ότι για τη βλάβη στο δημοτικό φωτισμό το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής 18 και 19 Ιουνίου 2016, ευθύνεται ο Δήμος Φυλής, ενώ οφειλόταν στη ΔΕΗ. 
Χωρίς να ενδιαφερθεί για την αλήθεια ο Κώστας Παπαϊωάννου ανάρτησε το παρακάτω στο facebook:
Σε απάντηση ο Δήμος Φυλής ανακοίνωσε τα εξής:
Συνεχίζει, με αφορμή τη βλάβη στο δημοτικό φωτισμό που οφείλεται στο ΔΕΔΔΗΕ, το ρεσιτάλ ανευθυνότητας και συκοφαντίας, επενδυμένο με αγοραίες εκφράσεις, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παπαϊωάννου.
Τον καλούμε να κρατήσει μακριά από την αυτοδιοίκηση την αργκό των μεταφορέων, ιδίως τώρα που παριστάνει τον όψιμο «φοιτητή» του Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Μάθε παιδί μου γράμματα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Φυλής απάντησε με ανακοίνωση του Αναπλ. Δημάρχου Μαρίνου Σαρλά ότι την ευθύνη για τη βλάβη φέρει ο ΔΕΔΔΗΕ:
Ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς
Σχετικά με βλάβη στο δημοτικό φωτισμό που σημειώθηκε, νωρίς το βράδυ, του Σαββάτου 18 και της Κυριακής 19 Ιουνίου 2016, σε περιορισμένη έκταση των Άνω Λιοσίων, ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς γνωστοποίησε ότι οφείλεται στο ΔΕΔΔΗΕ. 
«Η βλάβη αποκαταστάθηκε σύντομα, ωστόσο παρόλο που δεν είχαμε, ως Δήμος, καμιά ευθύνη εκφράζω τη λύπη μου και αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω την κατανόηση των συνδημοτών μας» δήλωσε σχετικά ο Μαρίνος Σαρλάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου