«ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ


«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» επισκέφθηκαν τα παιδιά του Χοροθεάτρου «ΑΜΥΝΑ» του Δήμου Φυλής με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και της αγαπημένης Ηθοποιού Βίνας Ασίκη. Τα παιδιά αλλά και γονείς του Χοροθεάτρου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την σπουδαία Ελληνίδα Ηθοποιό Άννα Φόνσου να συνομιλήσουν μαζί της και να έχουν μια μοναδική εμπειρία.   
Λίγα λόγια για «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» 
«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» είναι μια ιδέα της προέδρου κ. Άννας Φόνσου κι ένας τίτλος που το καθιέρωσε εδώ και 25 χρόνια. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα Κοινωφελές – Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας.
Βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η φιλοξενία ηθοποιών που βρίσκονται σε άσκημη οικονομική κατάσταση.  (Φ.Ε.Κ.:  Αρ. Φύλλου 477 / 18 Απριλίου 2002)
Επίσης στους σκοπούς του ιδρύματος είναι η ενεργή παρέμβαση στην πολιτιστική ζωή με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η προώθηση με κάθε μέσο της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η δημιουργία χώρων πολιτιστικής έκφρασης, η δημιουργία βιβλιοθήκης καθώς και η δημιουργία Θεάτρου του Δρόμου.

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος απαρτίζεται από τους κ.κ.:
Πρόεδρος:  Άννα Φόνσου
Αντιπρόεδρος: Νίκος Μπακογιάννης
Γεν. Γραμματέας: Τρύφων Παπουτσής
Ταμίας: Τζένη Ζαχαροπούλου
Μέλη (με αλφαβητική σειρά):  Κώστας Βαγιανός, Νίκος Βερλέκης, Μέλπω Ζαρόκωστα, Ελένη Ράντου, Ελένη Ροδά,  Μάρκος Σεφερλής, Ζωή Φυτούση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σπίτι του ηθοποιού πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη των παιδιών της ΑΜΥΝΑΣ στο "Σπίτι του ηθοποιού" 










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου