Τίμησαν τ' αστέρια τους οι Τρίτεκνοι της Φυλής

Φωτό Αρχείου από την συνάντηση του Δημάρχου με τον Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής με αίτημα τη μείωση των Δημοτικών Τελών, το οποίο και ικανοποιήθηκε 
Βραβεύσεις κι ευχάριστες ειδήσεις στην καλοκαιρινή γιορτή των Τριτέκνων του Δήμου Φυλής                                            
Κέφι, χαμόγελα, πλήθος βραβεύσεων, χαρούμενες ειδήσεις  και πολύ παιγνίδι χαρακτήρισαν την καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου τριτέκνων του Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, παρουσία της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλας Κουράση, των αντιδημάρχων Δημήτρη Καμπόλη, Θανάση Σχίζα και Γιάννη Μαυροειδάκου, του Αναπληρωτή Δημάρχου Νίκου Χατζητρακόσια και της τοπικής συμβούλου Άννας Κουμερτά. 
Στην  εκδήλωση βραβεύτηκαν 52 μέλη του συλλόγου που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το 2013 που δραστηριοποιείται ο σύλλογος μέχρι σήμερα, ενώ η γιορτή συνδυάστηκε και με  την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα που τιμάται την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου.
Πανηγυρική ήταν η στιγμή όταν η πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη ότι μετά την επίσκεψη του προεδρείου στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού λήφθηκε άμεσα απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για Μείωση των Δημοτικών Τελών στους τρίτεκνους . «Έχουμε πλέον όπως δικαιούμαστε μείωση των Δημοτικών Τελών και σε αυτό βοήθησε και το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό δείχνει ότι οι αγώνες πάντα δικαιώνονται» υπογράμμισε η  Κλέλια Βαρβαρίγου η οποία ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου ότι με την ίδια νομοθετική ρύθμιση στο εξής και ισοβίως θα απολαμβάνουν δωρεάν  είσοδο στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους .
«Η απόφαση για τη μείωση των Δημοτικών Τελών έχει ήδη ληφθεί  και τώρα  πιέζουμε  τις υπηρεσίες καθημερινά  προκειμένου αυτή η μείωση να γίνει το δυνατόν  γρηγορότερα, αλλά πρέπει και εσείς να σπεύσετε με τις αιτήσεις γιατί η προθεσμία λήγει στις 15 Ιουνίου » υπογράμμισε ο αρμόδιος για το θέμα Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης.
Η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση που παράλληλα συνεπικουρεί το σύλλογο και ως νομικός σύμβουλος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, χαρακτήρισε δυναμική την παρουσία του συλλόγου και ευχήθηκε καλά αποτελέσματα στους φετινούς εν δυνάμει φοιτητές.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν  στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αλλά και στο σύλλογο για τη δράση και την παρέμβαση του σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας έδωσε στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Ο Θανάσης Σχίζας εκτός από μέλος του συλλόγου είχε τη χαρά να παραλάβει και τις δυο αναμνηστικές πλακέτες που απονεμήθηκαν στα παιδιά του για την περσινή τους επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Τη βαρύνουσα σημασία της παρουσίας του συλλόγου στο Δήμο μας εξήρε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου «Μη σταματάτε συνεχίστε το έργο σας που είναι πολύτιμο. Όταν στη χώρα μας σήμερα λόγω των καταστάσεων οι νέοι διστάζουν ακόμα και να παντρευτούν, τα τρία παιδιά  είναι πραγματικός άθλος. Συγχαρητήρια.» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο   Γιάννης Μαυροειδάκος .
 Η Γραμματέας του συλλόγου Κατερίνα Μπλουχάρη αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργο Μαυροειδή για τη στήριξη της εκδήλωσης και τη  χορηγία των αναμνηστικών που απονεμήθηκαν στους επιτυχόντες, ενώ η ειδική γραμματέας του συλλόγου Νατάσα Βασιλείου  παρέθεσε σύντομο ιστορικό για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα .
Από τις 52 βραβεύσεις ξεχώρισαν οι αυτές  των παιδιών του Δ.Σ του συλλόγου καθώς βραβεύτηκε η κόρη της γραμματέως Κατερίνας Μπλουχάρη και οι γιοι των Χρήστου Καρίπη και Άννας Κουμερτά.
Αμέσως μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε παράσταση για τα μικρά μέλη του συλλόγου με τον Κλόουν ΚΙΚΟ να ξεσηκώνει κυριολεκτικά τα παιδιά με τα παιγνίδια του ενώ στο τέλος μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν  τις λαχταριστές λιχουδιές που είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλων των εκδηλώσεων που οργανώνει το προεδρείο του συλλόγου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής 
 





  

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου