Λιακάδες για τον γιο του Καντερέ

Ο ρομαντικός γάμος του δίπλα στη θάλασσα και η άφιξη της νύφης με το αυτοκίνητο του Ντίνου Ηλιόπουλου από τη γνωστή ταινία «Κάτι να καίει»
Πηγή: http://www.espressonews.gr/
 Σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο γιος του μετεωρολόγου και πρώην βουλευτή Νίκου Καντερέ και η εκλεκτή της καρδιάς του.
Με το αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου στο «Κάτι να καίει» πήγε η νύφη

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Ο Βαγγέλης Καντερές και η Παρασκευή Πέρρου παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Κερατέα και η δεξίωση έγινε στους χώρους του κτήματος «Απέραντο γαλάζιο» στην παραλία Καλοπήγαδο.
Για την ημέρα του γάμου τους τόσο ο Βαγγέλης όσο και η πανέμορφη Παρασκευή ήθελαν να πρωτοτυπήσουν, όχι μόνο με τις εμφανίσεις τους, που θύμιζαν σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και με τις εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει για τους 260 καλεσμένους τους. Η νύφη, που επέλεξε ένα λευκό δαντελένιο νυφικό του οίκου Pronovias, έφτασε στο κτήμα με το ρετρό αυτοκίνητο Renault Caravelle, το οποίο οδηγούσε ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία «Κάτι να καίει»! Στον γαμπρό την παρέδωσαν ο αγαπημένος της παππούς Παναγιώτης και ο μικρότερος αδελφός της Βασίλης. Εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός Βαγγέλης Καντερές με κοστούμι σε απόχρωση του μπλε και διακριτικές μεταλλιζέ λεπτομέρειες. Οπως αποκάλυψε στην «Espresso», το ζευγάρι είναι μαζί πεντέμισι χρόνια. «Τον περασμένο Φεβρουάριο συναντηθήκαμε με φίλους μας που γνώριζαν τι θα συμβεί, ενώ εγώ δεν είχα ιδέα. Πάνω στην κουβέντα κατάφεραν να μου αποσπάσουν την προσοχή και ξαφνικά μπροστά μου βρέθηκε το δαχτυλίδι!» ανέφερε η Παρασκευή, η οποία έφτιαξε μαζί με τον αγαπημένο της τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.
«Σχεδόν τα πάντα τα ετοιμάσαμε εμείς, αφού θέλαμε να έχουν τη δική μας αισθητική και υπογραφή» αναφέρει ο γαμπρός, που είχε στο πλευρό του συνεχώς την αδελφή του Ολγα και τους πανευτυχείς γονείς του Νίκο και Κατερίνα. Κουμπάροι ήταν ο φίλος του Βαγγέλη από τον στρατό Βασίλης Γιαννακόπουλος με τη σύζυγό του Λίνα. Ο Νίκος Καντερές προσκάλεσε στον γάμο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο συνδέεται φιλικά εδώ και χρόνια, ωστόσο αυτός δεν κατάφερε να παρευρεθεί.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:
(φωτο: Rafina pikermi news)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου