Συνάντηση Χατζητρακόσια με τους γονείς για απολογισμό και προγραμματισμό της νέας χρονιάς

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας ενημέρωσε για δραστηριότητες και οικονομικά τις Ενώσεις και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων
Συνάντηση των Ενώσεων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φυλής με το Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στα Γραφεία Παιδείας του Δήμου Φυλής.
Ο Νίκος Χατζητρακόσιας στο γνώριμο περιβάλλον λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στο γονεϊκό κίνημα, έκανε αναλυτική απολογιστική ενημέρωση στους γονείς για τις πολύπλευρες δραστηριότητες και τα οικονομικά δεδομένα της σχολικής επιτροπής τόσο για τη τρέχουσα σχολική χρονιά, όσο και για το προγραμματισμό των νέων ενεργειών ενόψει του επόμενου σχολικού έτους.
Από τους γονείς τέθηκαν ως γενικότερα ζητήματα προς αντιμετώπιση η φύλαξη των σχολικών κτιρίων, η ασφαλής μετακίνηση των μαθητών και η κατασκευή νέου γυμνασίου στα Άνω Λιόσια. 
Αν και στη συνέχεια παρατίθεται αναλυτικά ο ετήσιος απολογισμός των δραστηριοτήτων όπως επιδόθηκε στους γονείς, αξίζει να αναφερθούμε στην διαρκή και αποτελεσματική προσπάθεια που καταβλήθηκε για τον εξοπλισμό των σχολείων με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοτυπικά μηχανήματα, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, αθλητικό υλικό, ελαιοχρωματισμοί, συντηρήσεις, νέα κυλικεία κτλ., που σε συνδυασμό με την επαρκή χρηματοδότηση των διευθυντών των σχολείων ήταν ενέργειες που προκάλεσαν αιτιολογημένα την ικανοποίηση των γονέων και την εμπιστοσύνη τους στην επιλογή του Δημάρχου Χρήστου Παππού να τοποθετήσει το Νίκο Χατζητρακόσια στη θέση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Ακολουθεί λεπτομερής απολογισμός της πλούσιας δραστηριότητας της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ 64 παρεμβάσεις.