Συγκίνηση, ενθουσιασμός και γλέντι στην καλοκαιρινή γιορτή του Λυκείου της Χασιάς


Σε μια αξέχαστη βραδιά που «ξεχείλισε» από συγκίνηση, ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη μετατράπηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Λυκείου Φυλής και αποχαιρετιστήρια για τους αποφοιτήσαντες μαθητές της Γ’ Λυκείου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Φυλής.
«Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούριος αρχίζει. Στον καινούριο κύκλο ζωής σας, σάς εύχομαι να έχετε καλή τύχη, υγεία και δύναμη. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στις επιδιώξεις σας», δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος.
Τη συγκίνησή του για τα παιδιά που αποφοίτησαν εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Νίκος Χατζητρακόσιας. «Ευχαριστώ τα παιδιά που ήτανε συνεργάτες μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση που αποφοιτούν και τους εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις. Εύχομαι, επίσης, καλή πρόοδο στα παιδιά που συνεχίζουν στις τάξεις του Λυκείου και καλώς να υποδεχθούμε με την αντίστοιχη χαρά και θέρμη τα παιδιά που έρχονται από το Γυμνάσιο», υπογράμμισε ο κ. Χατζητρακόσιας, διαβεβαιώνοντας ότι το έργο της Δημοτικής Αρχής με στόχο τη βελτίωση της εικόνας σε όλα τα σχολεία της πόλης, θα συνεχιστεί.
Όπως ανέφερε ο κ. Χατζητρακόσιας, στο Λύκειο Φυλής τη φετινή σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες: 
·        Βαφή 6 αιθουσών διδασκαλίας, των διαδρόμων και των γραφείων
·        Βαφή των εξωτερικών χώρων και των προαυλίων του σχολείου
·        Βαφή και συντήρηση των 2 προκάτ αιθουσών στο προαύλιο
·        Αγορά καινούργιου κλιματιστικού μηχανήματος (τύπου ντουλάπας) για τη θέρμανση του μεγάλου διαδρόμου
·        Υδρομόνωση της γυάλινης τζαμαρίας (περίπου 30 τ.μ.) για αποφυγή ατυχημάτων μαθητών στις σκάλες
·        Τοποθέτηση καινούριων μεταλλικών κάδων απορριμμάτων
·        Αγορά 3 νέων Η/Υ
·        Αγορά 4 πινάκων αιθουσών διδασκαλίας
·        Αγορά καινούργιου αθλητικού υλικού και αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού βόλεϊ
·        Επαρκή χρηματοδότηση για κάλυψη λειτουργικών αναγκών
Η βραδιά στο Λύκειο Φυλής συνεχίστηκε με την πολυσύνθετη καλοκαιρινή – αποχαιρετιστήρια γιορτή που περιλάμβανε παρουσίαση θεατρικού έργου, απονομές βραβείων και αναμνηστικών, προβολή βίντεο και μουσικοχορευτικό γλέντι.
Παιδιά από όλες τις τάξεις του Λυκείου, χαρισματικά και ταλαντούχα, συνέθεσαν τη θεατρική ομάδα που παρουσίασε το έργο «Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο».

Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδι. Το σήμα έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος, ο οποίος συνοδευόμενος από την ορχήστρα του και ταλαντούχα στη μουσική και το τραγούδι παιδιά, άνοιξε το μουσικοχορευτικό τμήμα της εκδήλωσης, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους. «Έχουμε ταλαντούχες φωνές στη Χασιά και αξιόλογα παιδιά, τα οποία έχουν όλες τις δυνατότητες να γίνουν αυριανοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες», τόνισε ο κ. Μπρέμπος.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 






 

Δείτε και το σχετικό video με την έναρξη του Προγράμματος από τον Σπύρο Μπρέμπο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου