Διανομή φρούτων στον Δήμο Φυλής από την Κοινωνική Υπηρεσία

 Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, με μια εκ των εθελοντριών της Επιτροπής Νέας Γενιάς  Δήμου Φυλής που βοήθησε στη διανομή   
Περισσότεροι από 20 τόνοι φρούτων και λαχανικών, διανεμήθηκαν ομαλά χωρίς ουρές και προβλήματα, από την Κοινωνική Υπηρεσία, το τριήμερο από τις 31 Μαΐου έως και σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου,  σε περίπου 2100 οικογένειες, ωφελούμενες  του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο οποίο ο Δήμος Φυλής είναι επικεφαλής της Σύμπραξης Δυτικής Αττικής.
Στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ διανεμήθηκαν μήλα, πορτοκάλια και λάχανο στις ποσότητες που προβλέπονται στο Επισιτιστικό Πρόγραμμα ενώ σε κάθε οικογένεια δόθηκε και ένα λίτρο λάδι. Πέραν αυτών η Κοινωνική Υπηρεσία  την πρώτη ημέρα  διένειμε  και περίπου 800 κιλά ψάρια τα οποία προμηθεύτηκε δωρεάν από την ιχθυόσκαλα.  
«Ο Δήμος έχει επικεντρώσει  τις προσπάθειές του στη στήριξη των δημοτών που έχουν πληγεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.  «Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης. Καταφέραμε και είμαστε στους 30 Δήμους σε όλη τη χώρα που από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει  πιλοτικά η διανομή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» υπογραμμίζει  ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.
Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μεγάλη διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα περιλαμβάνει κοτόπουλο, κασέρι ,ζυμαρικά, όσπρια και λάδι. Στη διανομή συμμετείχαν και βοήθησαν ενεργά και τις τρεις ημέρες εθελοντές της Επιτροπής Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής τους οποίους η Κοινωνική Υπηρεσία ευχαριστεί . 

Ταυτόχρονα με τον Δήμο Φυλής, στο πλαίσιο της Σύμπραξης της Δυτικής Αττικής, έγιναν διανομές και στους ωφελούμενους του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, καθώς και στους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.