Δυναμική παρουσία των Πολιτιστικών Συλλόγων στο διήμερο Αλληλεγγύης στο Ζεφύρι

Καταλυτική για την επιτυχία των εκδηλώσεων αλληλεγγύης, που διοργανώθηκαν  για δεύτερη χρονιά, στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» στο Ζεφύρι, υπήρξε  η παρουσία των Πολιτιστικών Συλλόγων και Ενώσεων που συμμετείχαν στις Μουσικές Βραδιές Αλληλεγγύης στις 3 και 4 Ιουνίου.
21 Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Ενώσεις στάθηκαν από την αρχή στο πλευρό του Γιάννη Μαυροειδάκου και στήριξαν ενεργά  τις Μουσικές Βραδιές Αλληλεγγύης, όχι μόνο με την παρουσία τους στη σκηνή αλλά και με την προσφορά τους. Προσφορά, για την οποία τους συνεχάρη ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο οποίος επισκέφτηκε τα περίπτερά τους στο χώρο των εκδηλώσεων, το Σάββατο το απόγευμα.
Τα περίπτερα των συλλόγων επισκέφθηκε και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, συνοδευόμενος από συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο οικοδεσπότης των διήμερων εκδηλώσεων φρόντιζε από την αρχή μέχρι το τέλος την κάθε λεπτομέρεια και ανταμείφθηκε διπλά. Η παρουσία και η πρόσφορά του κόσμου δικαίωσε την προσπάθειά του την οποία στήριξε σύσσωμη με την παρουσία της η Δημοτική Αρχή.
Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν :  Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, Σύλλογος Νέων Φυλής, Σύλλογος Ποντίων Φυλής, Σύλλογος Κρητών Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου, Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου, Σύλλογος Αρκάδων Άνω Λιοσίων, Δημοτική Ενότητα Φυλής, Σύλλογος Θεσσαλών, Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η Γρίζα», Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Άνω Λιοσίων, Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων «Ο Αιγέας», Σύλλογος Επτανησίων και  Φίλων, Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Ζεφυρίου, ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφριάς, Σύλλογος Πελοποννησίων  Ζεφυρίου, Σύλλογος Μακεδόνων – Θρακών, Φιλοζωικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυλής  ΑΓΑΠΑΖΩ  και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίου Στυλιανού και Παναγίας Γρηγορούσας. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 





 


 






















Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παρουσία των Ηπειρωτών Ζεφυρίου