«Ζεσταίνονται» για τη μεγάλη συναυλία οι Μουσικοί του Δήμου Φυλής

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου Βρέθηκε κοντά στους μουσικούς του Δήμου Φυλής και παρακολούθησε τις πρόβες τους 

 
 Στις πρόβες της Τετάρτης και οι σπουδαίοι ερμηνευτές Λένα Αλκαίου
 ... και Βασίλης Χαραλάμπους 












Εντατικές πρόβες ενόψει της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής στην Πλατεία Ηρώων πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι μουσικοί των Άνω Λιοσίων.
Τα μουσικά Σύνολα της Φιλαρμονικής του μαέστρου Νίκου Καλομοίρη αλλά και το Τμήμα Προπαιδείας του Ωδείου Φυλής υπόσχονται για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής ένα ξεχωριστό ταξίδι με νότες. Έτσι, «προπονούνται» σχεδόν σε καθημερινή βάση στη νέα τους στέγη στο Πάρκο Πόλης, προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό τους μια υπέροχη βραδιά.
Ξεχωριστοί  ερμηνευτές  η Λένα Αλκαίου και ο Βασίλης Χαραλάμπους συμμετέχουν κι εκείνοι στις πρόβες καθώς το βράδυ της Τρίτης θα αποτελέσουν με την φιλική συμμετοχή τους, την ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.
Σταθερές  αξίες για την εκδήλωση άλλωστε, μαζί  όλους τους εξαίρετους μουσικούς, αποτελούν και οι ερμηνευτές των μουσικών συνόλων της Φιλαρμονικής Κώστας Χατζής και Κώστας Ρομάντης 
Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα 15 Ιουνίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε το «παρών» στις πρόβες προκειμένου να ευχαριστήσει τον μαέστρο, το νέο αίμα του Δημοτικού Ωδείου, τους μουσικούς καθώς και τους κορυφαίους ερμηνευτές Λένα Αλκαίου και Βασίλη Χαραλάμπους, για την πολύτιμη  συνεισφορά τους στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου. 

Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού τους μουσικούς Έφη Γεωργοπούλου και Δημήτρη Δαμάσκο 
















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου