Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων από το Δήμο Φυλής

Φωτό Αρχείου 
Η Τζένη Μπάρα στο γραφείο της με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ελευσίνας  Δέσποινα Οικονόμου το Μάιο του 2015 ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταφορά των επιδομάτων στο Δήμο Φυλής

Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα ενημερώνει τους δικαιούχους ότι το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2016 θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το Προνοιακό επίδομα του 3ου  Διμήνου  (Μάιος – Ιούνιος).  
Συνολικά από τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής θα λάβουν το επίδομα  772 δικαιούχοι ενώ το συνολικό ποσό που θα διανεμηθεί ανέρχεται στις 605.826 Ευρώ.
Η συγκεκριμένη καταβολή είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται με επιτυχία από τον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής καθώς τα Προνοιακά επιδόματα χορηγούνταν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 από το τμήμα Πρόνοιας της Ελευσίνας. Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού η ταλαιπωρία των δημοτών τερματίστηκε οριστικά με τη μεταφορά της συγκεκριμένης αρμοδιότητας στον τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου.
«Η ανάληψη από το Δήμο της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων σημαίνει για τους ωφελούμενους δημότες πως το γραφείο εξυπηρέτησης είναι κοντά στο σπίτι τους, έχουν μικρότερη αναμονή στις ουρές και φυσικά μικρότερη αναμονή εξέτασης και έγκρισης του αιτήματός τους» υπογράμμισε η Τζένη Μπάρα. 

Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας παράλληλα ευχαριστεί τους εργαζόμενους που « για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος κατέβαλλαν  μεγάλη προσπάθεια και κόπο και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες». 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου