Πρωταγωνιστής στο γάμο των γονιών του ο μικρός Βασίλης

Ο ανθόσπαρτος βίος του Απόστολου Αποστολόπουλου και της Γεωργίας Κακούρη, δύο πραγματικά αγαπητών παιδιών του Ζεφυρίου, είχε δρομολογηθεί από την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, που είχαν περάσει την πόρτα του Δημαρχείου Ιλίου. Εκεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Λιόσης τους είχε ενώσει με τα δεσμά του γάμου, ανοίγοντας ένα νέο κοινό κεφάλαιο στη ζωή τους ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Η τελετή του θρησκευτικού γάμου, που πραγματοποιήθηκε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, δηλαδή  το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2016 σε κτήμα της Βαρυμπόπης είχε ένα νέο πρωταγωνιστή: Τον καρπό του έρωτά τους, ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι, που έδωσε νέο περιεχόμενο στη ζωή τους και στη ζωή των οικογενειών τους. Κι ως είθισται, μετά την τελετή του γάμου ακολούθησε η βάπτιση του νεαρού ο οποίος έλαβε το όνομα Βασίλειος Ραφαήλ.
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο ευδυλλιακό κτήμα με παραδοσιακή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου Γεράσιμος Ντέλης με τη σύζυγο και τα παιδιά του, συγγενείς, εργαζόμενοι του Δήμου και αστυνομικοί του Τμήματος αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού και των γονιών τους. 
Δείτε στιγμιότυπα από τα δύο μυστήρια: 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου