Στο Ηρώδειο σε ρόλο έκπληξη ο Χορογράφος του Δήμου Φυλής Ορέστης Δημητρίου

Φωτό Αρχείου:  Ορέστης Δημητρίου στο Διογένης Palace σε συνεργσία με Γιάννη Πάριο και Κατερίνα Κούκα
Στην σπουδαία παράσταση του Κώστα Φέρρη «Ρεμπέτικο Μυστήριο» - Λαϊκή όπερα σε δύο πράξεις, που ανεβαίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, σε… ρόλο έκπληξη!  θα εμφανιστεί ο δικός μας Ορέστης Δημητρίου.
Κι όταν λέμε «δικός μας» το εννοούμε, αφού ο καταξιωμένος χορογράφος του Ελληνικού θεάτρου Ορέστης Δημητρίου, εδώ και 20 συναπτά έτη, τα οποία συμπληρώνονται σε λίγους μήνες, έχει συνδέσει τη ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία με τον Δήμο Φυλής και το Πολυβραβευμένο Παιδικό Χοροθέατρο «ΆΜΥΝΑ». 
Φωτό Αρχείου: Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής - Χορογράφος του Παιδικού  Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής, Ορέστης Δημητρίου στο Μέγαρο Μουσικής,  κατά την βράβευσή του από το Υπουργείο Παιδείας 
Ο Ορέστης μαζί με την αγαπημένη ηθοποιό και σύζυγό του Βίνα Ασίκη, έχουν την καλλιτεχνική διεύθυνση και την ευθύνη της διδασκαλίας ενός μοναδικού στο είδος του Χοροθεάτρου, του Δήμου Φυλής, από το οποίο έχουν περάσει και συνεχίζουν να φοιτούν με πάθος και όρεξη, εκατοντάδες παιδιά!
Χαμηλών τόνων καλλιτέχνης ο Ορέστης δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα για την ευχάριστη είδηση της συμμετοχής του στην μεγάλη παραγωγή του δημιουργού του «Ρεμπέτικου» Κώστα Φέρρη.
 (Πληροφορίες για Κώστας Φέρρης και  Φέρρης - Ρεμπέτικο 
Επειδή όμως και τα καλά νέα διαδίδονται γρήγορα, ο «ΦΥΛΑΡΧΟΣ» το πληροφορήθηκε  από τις πηγές του στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και σας  μεταφέρει με ιδιαίτερη χαρά την είδηση, που αναμφίβολα αποτελεί τιμή για την πόλη των Άνω Λιοσίων και το Δήμο Φυλής.
Αυτό που μένει να μάθουμε προσεχώς, είναι ποιος θα είναι, ο ρόλος του Ορέστη στο…  «Ρεμπέτικο Μυστήριο». Ίδωμεν…


Και λίγα λόγια για την παράσταση
Το ΙΔΡΥΜΑ «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» παρουσιάζει την παράσταση
του Κώστα Φέρρη
«Ρεμπέτικο Μυστήριο»

Λαϊκή όπερα σε δύο πράξεις 

Μουσική 
Θέσια Παναγιώτου
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Ήχος: Μιχάλης Μπούφης

Σκηνοθεσία: Κώστας Φέρρης
Στην παράσταση συμμετέχουν 30 νέοι – πολυτάλαντοι ηθοποιοί και καταξιωμένοι πρωταγωνιστές σε ρόλους έκπληξη, δύο ζωντανές ορχήστρες, χορωδία καθώς και ομάδα χορευτών.
Η παράσταση έχει παιχτεί στο Κρατικό Θέατρο και την Όπερα της Άγκυρας επί 3 χρόνια, και στο Δημοτικό Θέατρο της Χάϊφα το 2001.
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ώρα: 21.00

 Φωτό Αρχείου: Πάνω, οι Ορέστης Δημητρίου,  Βίνα Ασίκη και παιδιά του χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους, στο "Σπίτι του Ηθοποιού" και κάτω ο Ορέστης Δημητρίου με την σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό Άννα Φόνσου 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου