Φιλί της Ζωής στους πέντε εργαζομένους ΑΜΕΑ της ΚΕΔΗΦ

Η κατάθεση της Ζωής Αρβανιτάκη έγειρε
τη ζυγαριά υπέρ των 5 εργαζομένων
Δικαιώνεται στο θέμα της σωτηρίας των 5 εργαζομένων ΑΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΗΦ) ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Στην εκδίκαση, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, της προσωρινής διαταγής επί της αγωγής ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι 5 εργαζόμενοι, το δικαστήριο δέχτηκε ότι κακώς δεν είχαν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους από τη διοίκηση Μπουραΐμη κι έτσι κλήθηκαν, μετά από 2,5 χρόνια, να επανέλθουν στην εργασία τους αναλαμβάνοντας υπηρεσία στο Δήμο.
Το δικαστήριο βασίστηκε στην κατάθεση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωής Αρβανιτάκη, η οποία, εκφράζοντας την ευαισθησία της διοίκησης Παππού για το θέμα, τόνισε ότι η άρνηση της διοίκησης Μπουραΐμη να ανανεώσει τις συμβάσεις των 5 εργαζομένων ΑΜΕΑ όχι μόνο ήταν άδικη αλλά και αντίθετη με την εκφρασμένη βούληση της Πολιτείας να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Μετά την εξέλιξη αυτή πιθανολογείται ότι θα έχει θετική έκβαση και η υπόθεση 2 ακόμα ατόμων της ίδιας κατηγορίας που θα εκδικαστεί σε μια από τις αμέσως προσεχείς ημέρες.   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου