Ανακατασκευάσθηκε και πιστοποιήθηκε η παιδική χαρά της Δροσούπολης

Οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης και Θανάσης Σχίζας στην ανακατασκευασμένη παιδική χαρά της Δροσούπολης


Στις 8 Απριλίου 2016 ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε επισκεφθεί, με τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Οικονομάκη και Θανάση Σχίζα, την παιδική χαρά της Δροσούπολης και είχε δηλώσει ότι θα ανακατασκευασθεί με νέα όργανα παιδικής χαράς και θα πιστοποιηθεί από τον αρμόδιο ελεγκτικό φορέα.
Τρεισήμισι μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης και Θανάσης Σχίζας βρέθηκαν στην παιδική χαρά, που ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε. Μάλιστα ο Θανάσης Σχίζας, που η υπηρεσία του είχε την ευθύνη σύνταξης της μελέτης, επίβλεψης των εργασιών και διεκπεραίωσης της πιστοποίησης παρέδωσε στο Μιχάλη Οικονομάκη τα σχετικά έγγραφα.
Οι δύο Αντιδήμαρχοι επεσήμαναν  ότι ο Δήμος επιφυλάσσει και νέες εκπλήξεις στους νεαρούς δημότες, με την κατασκευή νέων παιδικών χαρών σε διάφορες γειτονιές. Επέστησαν ακόμα την προσοχή των πολιτών για την προστασία της δημοτικής περιουσίας από τους βανδαλισμούς. «Ο Δήμος βελτιώνει καθημερινά τις υποδομές που εξυπηρετούν τους δημότες, ωστόσο χρειάζεται τη βοήθεια όλων για την προστασία τους από ασυνείδητους. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το κόστος των ζημιών επιβαρύνει την κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονομάκης, που έχει την ευθύνη της συντήρησης των κοινοχρήστων χώρων.
Δείτε το δημοσίευμα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ που είχε προαναγγείλει την ανακατασκευή και πιστοποίηση της παιδικής χαράς στις 9 Απριλίου 2016 ΚΛΙΚ ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου