Ανάσα Δροσιάς στην καλοκαιρινή βραδιά της Δροσούπολης










Παρά το γεγονός ότι ο Σύλλογος της Δροσούπολης ήταν ο τελευταίος από τους Πολιτιστικούς – Εξωραϊστικούς φορείς του Δήμου Φυλής που διοργάνωσε την καλοκαιρινή του βραδιά, στο απόγειο του θέρους κι ενόψει καλοκαιρινών αδειών, η ανταπόκριση του κόσμου, υπήρξε θεαματική.
Αναμφίβολα στην επιτυχία συνέβαλε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλάμβανε την εμφάνιση των Ματθαίου Γιαννούλη και Αντώνη Γαμπιεράκη αλλά και τη συμμετοχή των χορευτικών δύο κορυφαίων συλλόγων του Δήμου. Του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ο «ΑΙΓΕΑΣ» και του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων  η «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»
Έτσι το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων γέμισε  από κόσμο κάθε ηλικίας αλλά και πολλούς εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης, που ανταποκρίθηκαν, με θέρμη, στην πρόσκληση.
Στην καλοκαιρινή βραδιά έδωσε το «παρών» και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του κάλεσε στο βήμα τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Ματθαίο Γιαννούλη, επισημαίνοντας πως τον πρώτο λόγο σε τέτοιες εκδηλώσεις έχει η ψυχαγωγία.
Ωστόσο επεσήμανε, πως η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει, με τους ίδιους ρυθμούς.  Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Προέδρου του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργου Μαυροειδή, ο οποίος επεσήμανε πως χρέος του Δήμου είναι να στηρίζει το έργο των Συλλόγων της πόλης, με πράξεις και όχι με λόγια, όπως ήδη κάνει.
Του λόγου του το αληθές,  είχε επιβεβαιώσει λίγο νωρίτερα και ο Πρόεδρος της Δροσούπολης Χρήστος Ασποστολόπουλος ο οποίος απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Δημοτική Αρχή για τη στήριξή της. Ο Πρόεδρος εξάλλου καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους υπογράμμισε πως ο Σύλλογος θα συνεχίσει το έργο και τη δράση του για την ανάπτυξη και την πρόοδο της συνοικίας της Δροσούπολης, με τον ίδιο ζήλο.

Κατά τα λοιπά, τη βραδιά στόλισαν με την παρουσία τους τα χορευτικά του ΑΙΓΕΑ και του Συλλόγου Κρητών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας  παράλληλα το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας  που διαθέτουν τα τμήματά τους, ενώ τη σκυτάλη πήραν  η εξαίρετη ορχήστρα και ο Ματθαίος Γιαννούλης , που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, με τους χορούς να κρατούν καλά, ως τις μικρές ώρες. 
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το φιλόξενο Δ.Σ του Συλλόγου και τα μέλη του, φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. 
Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς

































































Δείτε στα videos που ακολουθούν, τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού αλλά και στιγμιότυπα από την κεφάτη βραδιά


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου