«Φωτιά» έβαλε ο Ίμβριος στην Πλατεία της Χασιάς



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Δήμος Φυλής για τον εορτασμό του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Δημοτική Ενότητα Φυλής.
Μια αξέχαστη βραδιά χάρισαν στο κοινό ο Πέτρος Ίμβριος και οι συνεργάτες του την Τρίτη 16 Αυγούστου. Παρά το γεγονός ότι η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη το κοινό κατέκλυσε κυριολεκτικά την πλατεία μπροστά από το ανακαινισμένο παλαιό Δημαρχείο Φυλής και διασκέδασε  μέχρι τα ξημερώματα με το λαϊκό, χορευτικό, παραδοσιακό πρόγραμμα που παρουσίασαν  ο Πέτρος ‘Ιμβριος, η Δήμητρα Μυλωνά και η Γεωργία Ράππου.
Η εντυπωσιακά επιβλητική  παρουσία του Πέτρου Ίμβριου στη σκηνή σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή που διαθέτει και το ευρύ ρεπερτόριο που ερμηνεύει ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Ο τραγουδιστής μετέτρεψε ολόκληρη την πλατεία σε μια τεράστια πίστα, αφού κινήθηκε στη διάρκεια του προγράμματος ανάμεσα στον κόσμο, πέρασε από όλους τους θεατές τραγούδησε χόρεψε, συνομίλησε  και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Η συναυλία ξεκίνησε με την υπέροχη φωνή της Δήμητρας Μυλωνά η οποία σε συνδυασμό με  την καταπληκτική σκηνική της παρουσία, γεμάτη κίνηση και χάρη κέρδισε από την πρώτη στιγμή το κοινό. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η δεξιοτέχνης του βιολιού και ερμηνεύτρια Γεωργία Ράππου, η οποία αποθεώθηκε από τον κόσμο που δεν την άφηνε να κατέβει από τη σκηνή, όταν στην δεύτερη εμφάνισή της έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας με το βιολί της. Παίζοντας και τραγουδώντας ταυτόχρονα οδήγησε τους θεατές σε ένα ανεπανάληπτο νησιώτικο ταξίδι.
Ο Πέτρος ‘Ιμβριος διεκδίκησε με επιμονή κέρδισε από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή των θεατών στο πρόγραμμα και κατάφερε ως έμπειρος καλλιτέχνης όχι μόνο να φτιάξει τη διάθεση του κοινού αλλά να βάλει κυριολεκτικά φωτιά στην πλατεία Φυλής.
Χρόνια πολλά στον κόσμο ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Πάρνηθα Γιώργο Μαυροειδή για τις μαγευτικές βραδιές που προσέφερε στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.
Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου συνεπικουρούμενη από το γιό της Γρηγόρη προσέφερε ανθοδέσμη και αναμνηστική πλακέτα στον Πέτρο Ίμβριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου