Τελείωσαν τα πέτρινα χρόνια για τη Χασιά δήλωσε ο Παππούς


Τα πέτρινα χρόνια τελείωσαν για τη Χασιά, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, θυμίζοντας το πανηγύρι του 2014 που δεν έγινε ποτέ, όπως είπε.
Απευθύνοντας χαιρετισμό, τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων για το πανηγύρι, ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, ο Δήμαρχος Φυλής αναφέρθηκε στα έργα που έχουν δρομολογηθεί για τη Χασιά, όπως η αποχέτευση ακαθάρτων, ο παιδικός σταθμός στην περιοχή Ζαετό, η οδοποιΐα, η ενεργειακή αυτοτέλεια των κτιρίων, η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού περιβάλλοντος κι ευχαρίστησε προσωπικά την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για τη βοήθειά της. 
Στόχος μας είναι να γίνει η Χασιά προορισμός για την Αττική και να αναδειχθεί, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η συμβολή της για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από το Στρατηγό Θρασύβουλο και σε πανελλαδικό η απελευθέρωση της Αθήνας από τον τουρκικό ζυγό από τον καπετάν Μελέτη Βασιλείου.
Αναφέρθηκε ακόμα στην αντιμετώπιση των ευρύτερων προβλημάτων του Δήμου, όπως η παραβατικότητα και η Χωματερή επισημαίνοντας το μνημόνιο με την Ελληνική Αστυνομία και το σχέδιο αποκατάστασης που προωθεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. 
Δείτε στο βίντεο την ομιλία του:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου