Γυρίζει σελίδα ο Αστέρας Άνω Λιοσίων, λέει ο Κρητικός

Αλάζει σελίδα ο Αστέρας Ανω Λιοσίων…
Ο  Γιώργος Κρητικός φέρεται αποφασισμένος να βάλει την ομάδα σε διαφορετική ρότα και να την οργανώσει σε επαγγελματικά πρότυπα. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή και σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τουςΓιώργο Κόκοζη Αργύρη Φλεβαράκη και Κορυφίδη Γιάννη που θα αναλάβουν πόστο αντιπροέδρου γενικού γραμματέα και γενικού αρχηγού. Αντίστοιχα τις άλλες θέσεις θα πάρουν στο Δ.Σ οι: Γιάννης Βαφειάδης(ταμίας), και Αντώνης Κόντης(ειδικός γραμματέας).  Προπονητής στην ομάδα θα παραμείνει ο Γιώργος Θηβαίος που το έργο του ήταν πετυχημένο.

Το νέο διοικητικό πλαισιώνουν άτομα που είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια βοηθώντας με τις γνώσεις και την εμπειρία τους το νέο ξεκίνημα της ομάδας των Ανω Λιοσίων . Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Κρητικός απέφυγε τα μεγάλα λόγια, δείχνοντας τον τρόπο που θα πορευτεί η ομάδα επί των ημερών του. 

Στην ομιλία του τόνισε στο topiko24.gr.

« Η ομάδα μπάνει σε μια νέα γραμμή πλεύσης. Ολοι μαζί θα έχουμε ένα κοινό στόχο την καλή εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους. Εχουμε πλάνο και σχέδια. Είναι δεδομένο ότι οι επιτυχίες απαιτούν σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, κόπο, σωστό προγραμματισμό και δεν έρχονται από τη μία μέρα στην άλλη.
Θα βγεί ένα σχέδιο τριετίας και θα στηριχτούμε στο νέο πλάνο. Το 99% το παιχνίδι θα το παίξει η νέα διοίκηση. Θα λυθεί το πρόβλημα που θα προκύψει.
Στόχος μας είναι να βάλουμε τον Αστέρα σε μια διαφορετική ρότα οργανώνοντάς τον σε επαγγελματικά πρότυπα. Το μόνο που υπόσχομαι εγώ και οι συνεργάτες μου είναι συνέπεια λόγων - έργων, απόλυτη προσήλωση σε αυτό που έχουμε αναλάβει να κάνουμε αλλά και σκληρή δουλειά>>. 

ΠΗΓΗ: topiko24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου