«Έφυγε» πρόωρα ο Δημήτρης Τσίγκος. Στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου η κηδεία

+ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
Έφυγε, πρόωρα, το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016, μετά από σκληρή μάχη είκοσι μηνών με την ασθένειά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσίγκος.
Η εκδήλωση της ασθένειας, παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, είχε συγκλονίσει την πόλη. Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.
Ο Δημήτρης Τσίγκος υπήρξε υπόδειγμα οικογενειάρχη, επιστήμονα και ενεργού πολίτη.
-Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έκανε μεταπτυχιακό στη Στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. 
-Υπηρέτησε στη δημόσια Β/θμια Εκπαίδευση και διετέλεσε Διευθυντής στο 1ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων από το 2007. 
-Αντιπρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Δυτικής Αττικής. Τακτικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ( ΔΕΠ ) του Δήμου Φυλής. 
-Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής 2007-2010 και μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών Οικονομικών και Διοίκησης, Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Υγείας – Πολιτισμού και Αλληλεγγύης. 
-Προϊστάμενος στο 2ο Γραφείο Β/θμιας Εκπ/σης. Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Δυτ. Αττικής 2008-2010 και τη περίοδο 2010 – 2012. Σύνεδρος στο 15ο συνέδριο της ΟΛΜΕ Ιούνιος 2011.
-Στις εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015.
Η κηδεία του θα τελεσθεί στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016 από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΓΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ-- ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ--.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΘΩ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΩΡΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή