Με φόντο τα τριακοστά γενέθλια η φετινή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων του ΑΛΦΑ


ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΩΛΗΣ
Η βράβευση των επιτυχόντων του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ αποτελεί σημαντικό ετήσιο εκπαιδευτικό γεγονός για τα Άνω Λιόσια. Έχοντας ένα μεγάλο αριθμό επιτυχόντων κάθε χρονιά, που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τους 120, η εκδήλωση του ΑΛΦΑ συγκεντρώνει κάθε χρόνο δεκάδες συγγενών και φίλων που θέλουν να χαρούν την επιτυχία των παιδιών, ζώντας ένα ανεπανάληπτο πανηγυρικό κλίμα. 
Κλίμα που ειδικά φέτος ήταν ακόμα πιο πανηγυρικό, καθώς το ΑΛΦΑ συμπλήρωσε τριάντα χρόνια πετυχημένης παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης.


Η επέτειος κυριάρχησε στην ομιλία του Διευθυντή Σπουδών και ιδρυτή του ΑΛΦΑ Απόστολου Ραβάνη, οποίος δεν παρέλειψε να νουθετήσει τους πρωτοετείς φοιτητές, τονίζοντας την ανάγκη να αφοσιωθούν στις σπουδές τους και να μην παρασυρθούν από τη φοιτητική ζωή. Αναφορικά με τη συμβολή του ΑΛΦΑ στις επιτυχίες επεσήμανε, με την μετριοφροσύνη που τον διακρίνει, ότι το Φροντιστήριο απλά έδειξε το δρόμο στους υποψηφίους κι εκείνοι πέτυχαν το στόχο, χάρη στη συνέπειά τους και στην προσπάθεια που κατέβαλαν.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, όπως κάθε χρόνο, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, που απένειμαν τις πρώτες τιμητικές πλακέτες στους επιτυχόντες. Ειδικότερα το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καναρινόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος. 
Την εκκλησία εκπροσώπησε ο πατήρ Συμεών Αδάκτυλος, εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Κανάλας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Στα αξιοσημείωτα πρέπει να καταγραφεί η πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον πολυχώρο LOBBY, μετά από ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη του και υπεύθυνου του café ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗΣ Γιάννη Καλαμπάκα. 
Ο Απόστολος Ραβάνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη χειρονομία του Γιάννη, ο οποίος παρά την επιθυμία του δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγω σοβαρής οικογενειακής υποχρέωσης.
Το τέλος της εκδήλωσης βρήκε τους επιτυχόντες στις εγκαταστάσεις του ΑΛΦΑ για το καθιερωμένο πάρτι, που τους κράτησε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Ήταν το τέλος μιας κοπιαστικής αλλά ξένοιαστης περιόδου καθώς σε λίγες μέρες η ζωή τους μπαίνει σε νέα φάση, αφού ήδη εγγράφηκαν στις Σχολές τους κι αναμένεται οσονούπω να ξεκινήσουν το μαραθώνιο στα αμφιθέατρα των ΑΕΙ και των ΑΤΕΙ. 
ΚΑΛΟ ΠΤΥΧΙΟ!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου