ΤΣΟΥΚΛΙΔΙ: Γιορτάζει την ηλεκτροδότηση και την συντήρηση του κτιρίου του

Επάνω ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς επιβλέπει τις εργασίες ηλεκτροδότησης του κτιρίου και κάτω συνεργείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος καθαρίζει, μετά από εντολή του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, τον περιβάλλοντα χώρο
Με μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα γιορτάσει το Τσουκλίδι της επαναλειτουργία του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ. Το κτίριο είχε εγκαταλειφθεί,  λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από την ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ και κινδύνευε να λεηλατηθεί.
Με ενέργειες των Αντιδημάρχων Μαρίνου Σαρλά και Θανάση Σχίζα ο χώρος ηλεκτροδοτήθηκε από τη ΔΕΗ και με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε. Στόχος του Δήμου είναι να φωτίζεται και να συντηρείται το κτίριο αλλά και ο περιβάλλων χώρος, καθώς αποτελούν δημόσια περιουσία.
Οι σωστικές ενέργειες δεν θα σταματήσουν εδώ. Ο Δήμος θα προχωρήσει σύντομα στη στεγανοποίηση του κτιρίου και στην επισκευή του δαπέδου που έχει υποστεί καταστροφές από την υγρασία. Επίσης, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων που αποτελούν προτεραιότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δημοτικό συνεργείο θα το βάψει εξωτερικά.
Οι πρωτοβουλίες του Δήμου έχουν ικανοποιήσει το Σύλλογο Τσουκλιδίου, ο οποίος όχι μόνο συμπαραστέκεται, αλλά συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αποκατάστασης του κτιρίου. Μάλιστα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γιορτής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Νικολόπουλο συγκρότησαν συνεργείο το οποίο βοήθησε στον καθαρισμό του κτιρίου και του εξωτερικού χώρου.

«Το κτίριο αυτό έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για τη συνοικία του Τσουκλιδίου, καθώς συνδέεται με την τέλεση της Ολυμπιάδας του 2004, την οποία οι κάτοικοι της συνοικίας έζησαν από κοντά λόγω των αγώνων στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ. Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε κάποιες κολώνες φωτισμού, ώστε, ταυτόχρονα με το κτίριο, να φωτίζεται και η είσοδος της πόλης από την πλευρά της Περιμετρικής του Αιγάλεω» επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου