Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με βαθιά θλίψη το τελευταίο «αντίο» του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής στον Δημήτρη Τσίγκο


Φωτό Αρχείου από την ορκωμοσία του Δημήτρη Τσίγκου τον Αύγουστο του 2014 στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής  
Βαθιά θλίψη στους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσίγκου. 
Ο Δημήτρης Τσίγκος έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 

 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πρόωρα χαμένο μέλος του Δημήτρη Τσίγκο, με την άδεια θέση του στα έδρανα,  να προκαλεί βαθιά θλίψη...

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Δημήτρη Τσίγκο, ο Δήμαρχος και στενός φίλος του εκλιπόντος, Χρήστος Παππούς, εξέφρασε την βαθιά του λύπη.
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσίγκος, μέχρι και πρότινος Αναπληρωτής Δημάρχου για θέματα Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, φίλος, καθηγητής μας και ένας πολύ καλός συνάδελφος», τόνισε ο Δήμαρχος, βαθιά συγκινημένος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα Ψήφισμα και τήρησε στη μνήμη του εκλιπόντος, ενός λεπτού σιγή.
Ιδού το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος  

Η κηδεία του Δημήτρη Τσίγκου θα γίνει δημοσία δαπάνη. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου. 
Ο Δημήτρης Τσίγκος δεν θα λείψει μόνο από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του... 
Θα λείψει ως Διευθυντής κι Ευσυνείδητος εκπαιδευτικός και από τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου