Μήνυμα Προέδρου Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ
Η νέα σχολική χρονιά είναι μια νέα ελπιδοφόρος αρχή για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας. Είναι η αρχή για τη μόρφωση, τα όνειρα, τις αξίες και τη δημιουργία.
Ο Δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι : θα σταθούμε με ευθύνη και σοβαρότητα, ψυχικά και υλικά, δίπλα στους εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι καλούνται για άλλη μια χρονιά να προσφέρουν το σημαντικό έργο τους, στους μαθητές των Σχολείων μας οι οποίοι πρέπει να είναι δημιουργικοί, ανταγωνιστικοί και να προσπαθούν να διακριθούν στα πλαίσια της ομαδικότητας. 
Στους γονείς οι οποίοι με πολλές θυσίες και κόπους θα φροντίσουν απ την πλευρά τους να στηρίξουν την προσπάθεια και τα όνειρα των παιδιών τους, αλλά και σε όποιον έχει σχέση με τη σχολική κοινότητα, γιατί όλοι μας επιδιώκουμε έναν κοινό σκοπό ο οποίος είναι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των παιδιών!
Εύχομαι σε όλους με αγάπη, καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, και δημιουργικότητα, ας χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από την τεράστια επιτυχία που είχαμε την προηγούμενη σχολική χρονιά κι ας ανεβάσουμε τον πήχη του επιπέδου εκπαίδευσης στο Δήμο μας στο ψηλότερο βάθρο γιατί μόνο αυτό αξίζει στα παιδιά!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου