Ο Θεός το ήθελε αλλά... ο καιρός δεν επέτρεψε το μεγάλο Ηπειρώτικο γλέντι στα Άνω Λιόσια


Άτυχοι παρά την άρτια διοργάνωση ήταν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων καθώς το Ηπειρώτικο γλέντι, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ηρώων τελικώς αναβλήθηκε λόγω βροχής.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδεία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων έφτασε νωρίς στην πλατεία και παρέμεινε στη βροχή αναμένοντας την απόφαση του συλλόγου για τη διεξαγωγή ή όχι του γλεντιού.
Οι καλλιτέχνες  επίσης που είχαν φτάσει από νωρίς ήταν προβληματισμένοι. Οι δεξιοτέχνες του κλαρίνου Σταύρος Καψάλης και  Δημήτρης Ζιάγκας όπως και οι καταξιωμένοι παραδοσιακοί τραγουδιστές Γιώτα Χαλκιά, Παγώνα Αθανασίου, Αρετή Κετιμέ, Κώστας Μήτσης και Κώστας Λεοντίδης περίμεναν υπομονετικά να περάσει η μπόρα. Ο κόσμος συνέχιζε να εισέρχεται στην πλατεία και μετά τις 21.30, παρά τα γεγονός ότι ψιχάλιζε έντονα και είχαν αρχίσει ήδη οι αστραπές να σκίζουν τον ουρανό. Γύρω στις 22.00 η βροχή αντί να καταλαγιάζει δυνάμωσε.
Δυστυχώς όλα έγιναν όπως τα είχε προβλέψει η Ε.Μ.Υ. παρά τις προσδοκίες του συλλόγου περί του αντιθέτου,  αφού με μηνύματά του το πρωί του Σαββάτου μέσω face book  διαβεβαίωνε πως το γλέντι θα γινόταν κανονικά και καλούσε τον κόσμο να προσέλθει στην πλατεία Ηρώων.
Εν τέλει  όμως ο καιρός δεν επέτρεψε… Η βραδιά ακυρώθηκε για τεχνικούς λόγους και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια αναμονής καθώς  τα συστήματα ήχου και φωτισμού δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν με ασφάλεια υπό βροχή. 
Ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ωστόσο δεν κάμπτεται από τα τερτίπια του καιρού και όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρός του Χρήστος Ρούσσας το γλέντι θα διοργανωθεί εκ νέου, σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες.  

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βροχερή βραδιά 















 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου