Γιώργος Κρητικός σε Γκινάλα «Δεν ήξερα ότι είσαι… βοτανολόγος»

Σκληρή απάντηση δίνει ο Πρόεδρος του Κοιμητηρίου του Δήμου Φυλής Γιώργος Κρητικός σε επικριτικά σχόλια του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη, Θανάση Γκινάλα. Το πλήρες κείμενο της απάντησής του έχει ως εξής:
Αγαπητέ Φίλε Γκινάλα δεν ήξερα ότι είσαι Γεωπόνος, βοτανολόγος, ή κάτι τέτοιο και ασχολείσαι με τα φυτά, αλλά αυτό που θέλω να σου επισημάνω είναι ότι ως επί το πλείστον τα είδη της Χλωρίδας ανά τον πλανήτη, μπαίνουν σε μια λανθάνουσα κατάσταση το Φθινόπωρο, και τον Χειμώνα σε Χειμερία νάρκη, για να αναστηθούν την Άνοιξη μαζί με την υπόλοιπη Φύση.
Ως εκ τούτου η χαμηλή χόρτολειβαδική βλάστηση ξεραίνεται τελείως, και τα φυλλοβόλα δένδρα χάνουν τα φύλλα τους, άρα αυτό που βλέπεται αυτοί την στιγμή στο νέο κοιμητήριο, δεν είναι έλλειψη νερού ή φροντίδας, αλλά η προετοιμασίας της φύσης για τον Χειμώνα.
Πάντως για να μην είσθε ανήσυχος, σας πληροφορώ ότι στο νέο κοιμητήριο τον Άνω Λιοσίων γίνονται πρωτόγνωρα πράγματα, που έπρεπε να είχαν γίνει πριν 18 χρόνια, όταν χωροθετήθηκε αυτός ο χώρος για κοιμητήριο, αλλά και από κάποιους άλλους μετά, που όταν παραλάβαμε εμείς σαν καινούργια διοίκηση το 2014, το είχαν εγκαταλείψει τελείως.
Για όλα αυτά λοιπόν, τα πιο πάνω, σας λέω ότι: Όλα είναι υπό έλεγχο, την πρόοδο των έργων στο νέο Κοιμητήριο και την οποία  θα δείτε πολύ σύντομα. Η μορφή αυτού του σημείου του Δήμου μας θα αλλάξει ριζικά.
Όλοι ξέρουμε, από τη Φυσική, βάσει της αρχής της αδράνειας, κάτι που είναι σταματημένο επί μεγάλο χρονικό διάστημα επαναλειτουργεί πολύ δύσκολα, και για να φτάσει να λειτουργεί τέλεια, θέλει πολύ κόπο, και αρκετό χρόνο.
Επομένως λίγο υπομονή και όλα τα ερωτηματικά σας, θα απαντηθούν, αναλυτικότατα. Και κάτι ακόμα, όποιος έχει να πει κάτι για το κοιμητήριο  ή έχει να προτείνει οτιδήποτε εποικοδομητικό, και τα τηλέφωνα μου είναι ανοιχτά, αλλά και τα αυτιά μου, για να ακούσω, και να συζητήσω κάθε πρόταση με τον καθένα.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος του Κοιμητηρίου
                                                                  Γιώργος Κρητικός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου