Η Περηφάνια νίκησε το κρύο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Λιόσια


 








Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, παρά την φθινοπωρινή ψύχρα, τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στα Άνω Λιόσια.
Οι τιμητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί  με κωδωνοκρουσία από όλες τις εκκλησίες της πόλης και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Ακολούθησε η μετάβαση των σημαιοφόρων στην πλατεία Ηρώων όπου τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώπιον του οποίου ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.
 Ο εορτασμός του έπους του 40, κορυφώθηκε με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, των Πολιτιστικών και Αθλητικών συλλόγων της πόλης μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν ο Ιερός  κλήρος, οι στρατιωτικές, και αστυνομικές αρχές της πόλης, καθώς και η Σχολική Κοινότητα, λάμπρυνε με τη συμμετοχή  της, η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

Η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ  



ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 





ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 













ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου