Τίμησαν το έπος του 40 τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου


 







Με μια όμορφή εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου τίμησαν την 28η Οκτωβρίου  τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου την παραμονή της Εθνικής Επετείου, το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες και ιστορικά τραγούδια ύμνησαν το Έπος του 40 και τίμησαν τους Ήρωες του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος.

Ο Γιάννης Μαυροειδάκος κατά τη σύντομη ομιλία του μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ενώ επεσήμανε πως όποτε οι Έλληνες βρέθηκαν ενωμένοι  μεγαλούργησαν και μπόρεσαν να κρατήσουν γερές αντιστάσεις και να μην υποδουλωθούν, σε όλους εκείνους,  που επιβουλεύονταν την πατρίδα μας. Κατά τα λοιπά επεσήμανε πως τώρα που ο Δήμος Φυλής έχει  τακτοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές του εκκρεμότητες, μπορεί να προχωρήσει μπροστά με έργα ανάπτυξης και πολιτισμού.

Η Τζένη Μπάρα από την πλευρά της τόνισε πως η Δημοτική Αρχή βρίσκεται κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ και στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, όχι με λόγια αλλά με έργα κι αυτό θα εξακολουθήσει να πράττει, με όλες της, τις δυνάμεις.

Στο ίδιο κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος ο οποίος απευθυνόμενος στα μέλη του ΚΑΠΗ τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία αλλά και αγωνιστικό πνεύμα, σαν αυτό που υπήρξε στην συγκεκριμένη επέτειακή τους εκδήλωση.

Φιλόξενη οικοδέσποινα της εκδήλωσης υπήρξε η Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου κ. Καίτη Λάππα ενώ ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου κ. Βασίλης Κατηφόρης μετέφερε τις ευχές του Προέδρου των  ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής, Δαυίδ Μαύρου. 

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τη Χορωδία να τραγουδά  με πεφηφάνεια συνοδεία και των υπόλοιπών  μελών του ΚΑΠΗ αλλά και των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου