Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτηρίων από τον Δήμο Φυλής

Αθανάσιος Σχίζας και Νίκος Χατζητρακόσιας στην κατεδάφιση του επικίνδυνου κτηρίου στην Οδυσσέως Ελύτη 

Στην κατεδάφιση δύο ακόμη ακατάλληλων προς χρήση κτηρίων εντός του Δήμου Φυλής, τα οποία έχουν κριθεί επικίνδυνα για κατάρρευση, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής.
Οι κατεδαφίσεις των δύο κτηρίων πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 30 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου. Το ένα κτήριο αφορά κατοικία και ημιυπόγεια πυλωτή στην ΠΕ Κέντρου (οδός Οδυσσέα Ελύτη), το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό. Επίσης, κατεδαφίστηκε κατοικία στο Ζεφύρι (οδός 25ης Μαρτίου).
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατεδαφιστούν και άλλα κτήρια, ενώ συνολικά, έχουν κατεδαφιστεί επτά επικίνδυνα κτήρια από τα περίπου 20 που έχουν καταγραφεί στον Δήμο.
Τις εργασίες κατεδάφισης επέβλεψαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Σχίζας και Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας, καθώς και μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής ενώ τον καθαρισμό των χώρων από μπάζα και πάσης φύσεως απορρίμματα που ακολούθησε, ανέλαβε η Διεύθυνση Καθαριότητας κα Περιβάλλοντος υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη.
 Ακολουθούν χαρακτηριστικές εικόνες πριν και κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης 
Το ακίνητο της Οδυσσέως Ελύτη πριν την κατεδάφιση  

Στιγμιότυπα από την κατεδάφιση στην Οδυσσέως Ελύτη 


 Το κτήριο  της 25ης Μαρτίου πριν την κατεδάφιση  


Στιγμιότυπα από την κατεδάφιση στην 25η Μαρτίου 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου