Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την πλούσια δράση της η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή


H ευγενική χορηγία του Ομίλου Alfa Bank με δύο υπολογιστές

Παρά τα προβλήματα που ανακύπτουν όπως ο πρόσφατος βανδαλισμός του 3ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου, το οποίο  υπέστη ζημιές κι εκλάπη ένας υπολογιστής, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή εξακολουθεί ν’ αναπτύσσει  τη δράση της, με αμείωτους ρυθμούς και κυρίαρχο  στόχο , την εύρυθμη λειτουργία των διδακτηρίων, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών , του Δήμου Φυλής.  
Έτσι μετά από παρέμβαση και αίτημα του Προέδρου της ‘Αβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννη Κρεμύδα  υπήρξε η άμεση ανταπόκριση του Ομίλου  ALPHA BANK ο οποίος υλοποίησε την ευγενική χορηγία του προσφέροντας δύο υπολογιστές για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας ΕΣΕ, τα οποία και παρελήφθησαν από τον Πρόεδρο στις 12 Οκτωβρίου.
Την ίδια μέρα παραδόθηκε ο ένας Υπολογιστής στο πρόσφατα βανδαλισμένο  3ο νηπιαγωγείο Ζεφυριου, ενώ ταυτόχρονα αποκαταστάθηκε στο ακέραιο όλο το κλεμμένο υλικό του Σχολείου και αυτό που υπολείπεται από τους άμεσους στόχους,  είναι η  τοποθέτηση υπερσύγχρονου  συστήματος  συναγερμού, ώστε να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα.
 Ο δεύτερος υπολογιστής παραδόθηκε στο  10ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων που υπήρχε έλλειψη,  μαζί με 100 τετράδια για  μαθητές που τα είχαν  ανάγκη και οι γονείς τους αδυνατούσαν   να τα προμηθευτούν.  
Τετράδια εξάλλου για τις ίδιες ανάγκες, παραδόθηκαν και στο 6ο   Δημοτικό Άνω Λιοσίων, για διάθεση προς τους μαθητές που τα έχουν ανάγκη.  Αξίζει δε να σημειωθεί, πως η  παράδοση τετραδίων θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα  και σε άλλα Σχολεία του Δήμου Φυλής, που  έχουν απευθύνει σχετικά αιτήματα.
Επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του 4ου Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων, με την αγορά 15 στρωμάτων  τα οποία και παραδόθηκαν  στη Διευθυντήρια του σχολείου, προκαλώντας τη χαρά των παιδιών που τα… «υποδέχθηκαν» με ενθουσιασμό κι αυθόρμητο παιχνίδι.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, προχώρησε στην αγορά του απαραίτητου φαρμακευτικού υλικού, για όλες τις σχολικές μονάδες. 

Ακολουθεί χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό 

3o Νηπιαγωγείο Ζεφυρίου παράδοση Υπολογιστή
10ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων παράδοση Υπολογιστή και τετραδίων 

4ο Νηπιαγωγείο  Άνω Λιοσίων παράδοση Στρωμάτων 





 6o Δημοτικό Άνω Λιοσίων παράδοση τετραδίων
9o Δημοτικό Παράδοση τετραδίων
Αγορά φαρμακευτικού υλικού για όλες τις σχολικές μονάδες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου