Τίμησαν παρέα με τον Δήμαρχο την Παγκόσμια Ημέρα τους, οι Ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων


Την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας γιόρτασε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 -  ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συντροφιά με τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στα Άνω Λιόσια.
Ο Δήμαρχος Φυλής σε ένδειξη σεβασμού, εκτίμησης  και αγάπης για τους ηλικιωμένους, επέλεξε στη γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος λόγω της ημέρας, να  περιποιηθεί προσωπικά τους καλεσμένους του.  Έτσι ως καλός οικοδεσπότης κάθισε σε όλες τις συντροφιές των ηλικιωμένων συνομίλησε μαζί τους και φρόντισε να τους ευχαριστήσει και για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση αλλά και για την καλή τους διάθεση απέναντί του.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 11.30  το πρωί και εκτός από το φαγητό, το κρασί και τα αναψυκτικά  περιελάμβανε και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα . Η καλλιτέχνης Ματίνα Κοντιζά σεργιάνισε τους ηλικιωμένους σε παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια και αυτοί δεν άργησαν να ανταποκριθούν. Το κέφι άναψε αμέσως και ο χορός ήταν το φυσικό επακόλουθό του .
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών , Εσόδων  και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος του Τομέα Πρόνοιας Τζένη Μπάρα .
«Το Σάββατο ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, εμείς  το γιορτάζουμε σήμερα. Έχουμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο σας το Δαυίδ Μαύρο και είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή και οποιαδήποτε ώρα. Χρόνια Πολλά. Καλή διασκέδαση να είστε όλοι και όλες καλά. Και του χρόνου να μην λείπει κανείς από αυτή την αίθουσα» σημείωσε στο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Καμπόλης. .
«Σας σεβόμαστε σας αγαπάμε και σας χρειαζόμαστε. Θέλω να είστε καλά και να περνάτε καλά και για ότι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας. Καλή διασκέδαση» ευχήθηκε και η Τζένη Μπάρα.
Ο εκπρόσωπος των ηλικιωμένων Ιωάννης Μάρκου στο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία σε όλους, ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Δαυίδ Μαύρο για την οργάνωση της γιορτής, το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη για τη στήριξή τους, την Τζένη Μπάρα για την παρουσία της και τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε ο κ. Μάρκου στην υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ειρήνη Αλυματήρη και τους εργαζόμενους «που δίνουν την ψυχή τους εδώ μέσα και ενδιαφέρονται πραγματικά για εμάς και τα προβλήματά μας» υπογράμμισε  ο κ. Μάρκου. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου