Ανοίγει τα φτερά του ως καθηγητής και ως προπονητής ποδοσφαίρου ο Στέλιος Βασιλείου

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι το κεφάλαιο αυτού του τόπου είναι το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό του. Είναι οι νέοι άνθρωποι που με τις σπουδές και τη γενικότερη δραστηριότητά τους αριστεύουν και ανοίγουν νέες προοπτικές για τη ζωή τους και για την περιοχή μας.
Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά κι ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ προσπαθεί πάντα  να αναδεικνύει όσα από αυτά υποπίπτουν στην αντίληψή του.
Ένας από αυτούς τους αξιόλογους νέους της περιοχής μας που ανοίγει τα φτερά του είναι ο συντοπίτης μας από τη Δημοτική Ενότητα Φυλής Στέλιος Βασιλείου. Λίγο πριν πατήσει τα 23 του χρόνια ο Στέλιος έχει ήδη βάλει τις βάσεις για μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του αθλητισμού, που αποτελεί και τη μεγάλη του αγάπη.
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κατορθώνοντας να βάλει σε επιστημονική βάση τη λατρεία του για το δημοφιλέστερο άθλημα, αλλά και να αποκτήσει τη δυνατότητα επαγγελματικής ενασχόλησης μαζί του. Κάτι που ήδη έχει καταφέρει, αφού κατά το διάστημα των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στο προπονητικό δυναμικό της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος διαθέτει παράδοση και στις μικρές ηλικίες.
Από τη θητεία του στον Άρη απέκτησε σημαντική εμπειρία αλλά και βιογραφικό, παραμένοντας ταυτόχρονα μάχιμος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε ομάδες Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, όπως  στον Ατρόμητο Τριαδίου, στον  Εθνικό Λαγυνών, στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και στον  Μακεδονικό Ασκού, ενώ πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο και στον ΑΟ Κύμης.

Ήδη, μετά το τέλος των σπουδών του ο Στέλιος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και καταστρώνει τα σχέδια του με τις ευχές των γονιών, των συγγενών και των φίλων για καλή σταδιοδρομία. 
Αυτό του ευχόμαστε κι εμείς, με τη βεβαιότητα ότι, για ακόμα μια φορά, θα μας δικαιώσει. 
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την απονομή του πτυχίου του στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την θητεία του στο προπονητικό τημ του Άρη Θεσσαλονίκης και την ταυτόχρονη συμμετοχή του ως ποδοσφαιριστής, σε ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου