Κάθε Κυριακή δωρεάν στα Άνω Λιόσια ο Καραγκιόζης… δια χειρός Αντώνη Παντιώρα



 Ο Αντώνης Παντιώρας γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία "κόλλησε" με τον καραγκιόζη βλέποντας παραστάσεις από την τηλεόραση αλλά και ζωντανά από διαφόρους καραγκιοζοπαίχτες της τότε εποχής.
 Το 1994 σε ηλικία μόλις 13-14 ετών δίνει την πρώτη του επίσημη παράσταση στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Σε ηλικία 16 ετών δίνει παραστάσεις-συνεργάζεται για πρώτη φορά με ένα καλλιτεχνικό γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων και παιδικών πάρτυ.
Το 1998 συμμετέχει στο πρώτο Αθηναϊκό φεστιβάλ νέων καραγκιοζοπαιχτών. Έως και σήμερα συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους στον χώρο διοργανωτές εκδηλώσεων πολυθεαμάτων με αντικείμενο την παιδική ψυχαγωγία και διασκέδαση καθώς έχει δώσει και δίνει παραστάσεις σε φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών, σχολεία, κατασκηνώσεις, δήμους και συλλόγους.
Σκοπός του είναι η διατήρηση αυτής της λαϊκής παράδοσης καθώς και και το χαμόγελο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδί ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ...αυτή την εποχή.

Ο Αντώνης παρουσιάζει τον αγαπημένο μας καραγκιόζη κάθε Κυριακή απόγευμα στις 7 στα Burger Hοuse των Άνω Λιοσίων Λ. Φυλής 142

Είσοδος Ελεύθερη
Καλή διασκέδαση



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου