Νέα σημαντικά έργα από την Περιφέρεια ανακοίνωσε ο Χρήστος Παππούς


Την έγκριση νέων σημαντικών έργων από την Περιφέρεια Αττικής προϋπολογισμού άνω των 10 εκατ. ευρώ,  ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής έργα:

·        Συντήρηση οδών Δήμου Φυλής προϋπολογισμού 1 εκατομ. ευρώ

·        Βρεφονηπιακός Σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας στη θέση ΖΑΪΤΩ της Δημοτικής Ενότητας Φυλής (Χασιά) προϋπολογισμού 2,1 εκατομ. Ευρώ. 

·        Αποχέτευση ακαθάρτων Δημοτικής Ενότητας Φυλής (Χασιά) προϋπολογισμού 2,6 εκατομ. Ευρώ

·        Ανάπλαση Λεωφόρου Φυλής 5 εκατομ. ευρώ

·        Και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την «Ανάδειξη  Πολιτιστικής Κληρονομιάς  του Δήμου Φυλής» από 1,3 σε 1,8 εκατομ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής κατέθεσε ώριμες μελέτες οι οποίες ελέγχθηκαν, εγκρίθηκαν  κι εντάχθηκαν προς υλοποίηση, στο Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και στον προϋπολογισμό  2017, της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Προϋπολογισμός  της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε κατά την 36η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στην οποία παρέστη εκπροσωπώντας τον Δήμο Φυλής ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας  κ. Θανάσης Σχίζας,  ο οποίος κι έλαβε  πρώτος την ηθική ικανοποίηση της ένταξης των συγκεκριμένων  έργων , στον Προϋπολογισμό του 2017.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, στο Δημοτικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου