Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η νέα περίοδος για τον Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η εκ νέου αλλαγή στέγης, που ελπίζουμε να αποδειχθεί πιο μόνιμη από τις προηγούμενες, ευχόμαστε να σηματοδοτήσει και την οριοθέτηση νέων στόχων, προοπτικών μελλοντικής ευημερίας και καλύτερης λειτουργικότητας, με απώτερο σκοπό φυσικά την πραγματοποίηση δράσεων και ποικίλλων εκδηλώσεων. Σε αυτά τα πλαίσια, έλαβε χώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας (Δελφών και Αμφίκλειας - Δροσούπολη) η πρώτη προβολή ταινίας, όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, δέχθηκαν με χαρά να περάσουν 2 και πλέον ώρες στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, απολαμβάνοντας το όμορφο Σαββατόβραδο της 19ης Νοεμβρίου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν προετοιμάσει άψογα το χώρο (με καρέκλες, μηχανή προβολής και φυσικά τα απαραίτητα συνοδευτικά - αναψυκτικά, τσιπς κτλ.), ώστε με το ξεκίνημα της ταινίας ο χώρος να θυμίζει αίθουσα κινηματογράφου. Κατά τη διάρκεια της προβολής, γονείς, μέλη του Συλλόγου και του Δ.Σ. συγκεντρωμένοι όλοι μαζί, έξω από την αίθουσα, επιδόθηκαν σε συζητήσεις διαφόρων θεμάτων, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μέχρι και το τέλος της εκδήλωσής μας.

Πριν από την έναρξη, ο Πρόεδρος τους Συλλόγου κ. Ανδρέας Νταρζάνος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε μία σύντομη αναφορά στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Κακοποίησης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου, ενώ όλοι μαζί βγάλαμε και μία αναμνηστική φωτογραφία.
Ευχαριστούμε όλους όσοι έδωσαν το παρόν και να τους ενημερώσουμε πως η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί σε ώρα και ημέρα κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των μελών του Δ.Σ.     

ΤΟ Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου