Συνάντηση Δημάρχου Φυλής με προπονητές του Judo εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Ζωφριά





Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα,  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (Judo), Νικόλαο Ηλιάδη και τον Προπονητή του Συλλόγου Judo Φυλής, Κώστα Μάρκου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει του ετήσιου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2016 και Ομαδικού, καθώς και Βετεράνων, το οποίο συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, ο Αθλητικός Σύλλογος Judo Φυλής και ο Δήμος Φυλής, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο 3ο Κλειστό Γήπεδο Ζωφριάς.
Ο Δήμαρχος Φυλής υποδέχθηκε τους δύο προπονητές στο γραφείο του και τους εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου Φυλής στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση των αγώνων, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές Judo της χώρας.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση με στόχο ένα επιτυχημένο σε οργανωτικό επίπεδο πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε την αγάπη του για το άθλημα.
Οι δύο προπονητές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή, για τη συνδιοργάνωση της κορυφαίας, σε πανελλήνιο επίπεδο, αθλητικής διοργάνωσης.
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα αγωνιστούν Άνδρες (κατηγορία βάρους: -60,-66, -73, -81,-90,-100,+100 κ.) και Γυναίκες (κατηγορία βάρους: -48,-52,-57, -63,-70,-78,+78 κ.), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν τα Ομαδικά Αγωνίσματα (Ομαδικό  Ανδρών στις κατηγορίες -66, -73, -81, -90, +90 κ. και Ομαδικό Γυναικών στις κατηγορίες -52, -57, -63, -70, +70 κ.).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου