« Έσκισε» στο Juniors Music Stars ο πιτσιρικάς από τη Ζωφριά


Επάνω ο πιτσιρικάς από τη Ζωφριά Παναγιώτης Γεωργίου επί το έργον, στο μέσον με τους Γιώργο Θεοφάνους, Ανδρέα Μουζάκη και Χρήστο Μάστορα και κάτω η μητέρα του Λίτσα Ζάγγα με την Αντωνία Καλιμούκου και τις αδελφές του τον καμαρώνουν
«Σάρωσε» το Juniors Music Stars ο νεαρός συντοπίτης μας Παναγιώτης Γεωργίου. Γιος του Βαγγέλη Γεωργίου και της Λίτσας Ζάγκα, δύο δραστήριων ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, ο Παναγιώτης είναι ένα πολυτάλαντο παιδί. 
Πήρε τα πρώτα ερεθίσματα στη μουσική από τον μπασίστα πατέρα του και είναι μαθητής του Δημοτικού Ωδείου και μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής. 
Τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στο ποδόσφαιρο, όπου επίσης διαπρέπει με τη φανέλα του ΑΟ Ζωφριάς. 
Στην εμφάνισή του στο δημοφιλές τηλεπαιγνίδι ο Παναγιώτης συνάντησε τον Aνδρέα Μουζάκη έναν σπουδαίο ντράμερ και συνόδευσε στα τύμπανα τον κιθαρίστα από τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ Χρήστο Μάστορα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε ενθουσιασμένος μαζί του. 
Τελειώνοντας ο Παναγιώτης «πνίγηκε» στις αγκαλιές των δικών του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



Τι είναι το  Junior Music Stars 
Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα. Τα 16 παιδιά, που λαμβάνουν μέρος στο Junior Music Stars, ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν είτε ως τραγουδιστές είτε ως μουσικοί. Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία και των 16 παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου. Μέσα από ένα συναρπαστικό κι επιμορφωτικό για τα παιδιά ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, θα προκύψουν οι δύο κορυφαίοι Junior Music Stars, ένας τραγουδιστής κι ένας μουσικός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου