Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του Δέντρου στην Χιονούπολη του Δήμου Φυλής









Στην τελική ευθεία βρίσκονται στην πλατεία Δημαρχείου οι Εργασίες για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τις εορταστικές εκδηλώσεις και δούλεψαν πυρετωδώς όλο το προηγούμενο διάστημα, φροντίζουν πλέον για τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, να είναι όλα έτοιμα.
Το δέντρο που θα φωταγωγηθεί στην Χιονούπολη των Άνω Λιοσίων, δεσπόζει πλέον στη σκηνή της πλατείας ενώ πανέτοιμα είναι και τα σπιτάκια του Άγιου Βασίλη, των Ξωτικών, των Ευχών και το Εργαστήριο Παιχνιδιών, που περιμένουν να ανοίξουν τις πόρτες τους σε όλα τα παιδιά του Δήμου Φυλής.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα σηματοδοτήσει αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Άλλωστε, η Πλατεία Ηρώων από τις 10 Δεκεμβρίου θα «μεταμορφωθεί» σε χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και οι «κάτοικοί» του, ο Άγιος Βασίλης, Χιονάνθρωποι, Χιονονιφάδες ξυλοπόδαροι και Πιγκουΐνοι, θα αρχίσουν να υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από τις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου. Στις 7:30 το απόγευμα του Σαββάτου, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα».

Ποικίλες εκδηλώσεις με θέμα «Χριστούγεννα στην Χιονούπολη», θα πραγματοποιηθούν από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Χασιά), καθώς και στις Συνοικίες των Άνω Λιοσίων, Λίμνη, Τσουκλίδι & Γεννηματά, Δροσούπολη, Ζωφριά και Πανόραμα, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









 Δείτε και το video - πρόσκληση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ιδού και το Συνολικό Πρόγραμμα των Φετινών Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου