Ζεστασιά παρά το τσουχτερό κρύο στη Χιονούπολη της Χασιάς την παραμονή των Χριστουγέννων








Μια όμορφη παραμονή Χριστουγέννων, κόντρα στο τσουχτερό κρύο, έζησαν μικροί και μεγάλοι στη «Χιονούπολη» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου. 
Τα παιδιά διασκέδασαν με Χριστουγεννιάτικα ακούσματα κι έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές, με Face Painting στο σπίτι του Νάνου ενώ έγραψαν τις δικές τους ευχές και φωτογραφήθηκαν με τον Αγαπημένο των Ημερών, Άι Βασίλη. 
Παράλληλα στο «Χριστουγεννιάτικο Χωρικό» έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Χασιάς «Νίκος Λιάκος» τους δικούς τους πάγκους με γούρια και χριστουγεννιάτικα δώρα, μα πάνω απ΄ όλα με μεράκι, έστησαν, ο Σύλλογος Γυναικών Φυλής η «ΦΥΛΑΣΙΑ», ο παραδοσιακός Σύλλογος η «ΠΗΓΗ», ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Χασιάς που κέρασε τον κόσμο γλυκόπιοτα κρασιά αλλά και οι μαθητές του Γυμνασίου της Χασιάς, που έστησαν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα προϊόντα. 
Με τον κόσμο αντάλλαξαν θερμές ευχές, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Τοπικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Στέλιος Νίκας. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου