Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Φυλής








Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις υπέροχες συναυλίες έδωσαν τα Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, με πολλές μελωδίες στο Πνεύμα των Ημερών. 

Τον κύκλο των Συναυλιών άνοιξε στις 16 Δεκεμβρίου και στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου το Τμήμα Πιάνου με καθηγήτρια την κα Τάνια Ρόκα. 
Λίγες μέρες αργότερα στις 20 Δεκεμβρίου σειρά είχαν τα μικρά της Μουσικής Προπαιδείας με καθηγήτρια την κα Σωτηρία Λεβαντή που δόθηκε στο χώρο του κατάμεστου από κόσμο Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου. 
Ο κύκλος των συναυλιών έκλεισε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού το απόγευμα της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου με τα παιδιά όλων των Τμημάτων να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό δικαιώνοντας τους κόπους των καθηγητών αλλά κυρίως του δικούς τους. 
Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Τάξη Πιάνου των κ.κ. Σωτηρίας Λεβαντή και Τάνιας Ρόκα, Τάξη Αρμονίου της κ. Ζωής Χανού, Τάξη κιθάρας των κ.κ. Στράτου Τρίβλου και Γιάννη Μανωλόπουλου. 
Όλοι τους καθηγητές και παιδιά δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς και του Διευθυντή του Ωδείου κ. Μελέτη Καρκαλούσου ο οποίος καθόλου άδικα, μίλησε για εξαίσια αποτελέσματα. 
Τα εύσημα δέχθηκε για τις άρτιες διοργανώσεις και ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργος Βέλλης. 
Όσο για τα παιδιά που ανέδειξαν μέσα από τις μουσικές τους το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Με τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Και του χρόνου!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
16-12-2016 



20-12-2016 






















22-12-2016






























Πάρτε και μια live γεύση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου