Ανοίγει τα φτερά της για το θέατρο Πεύκης η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής...

... συμμετέχει στο 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Δρωμένων -παναττικής εμβέλειας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 







Ανοίγει τα φτερά της για το θέατρο Πεύκης το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής η οποία θα συμμετάσχει σε μια μοναδική διαδημοτική μουσική βραδιά με τίτλο “Βραδιές Μουσικής - Από το κλασικό στο σύγχρονο και στο έντεχνο”. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής λαμβάνει μέρος στο 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Δρωμένων -παναττικής εμβέλειας-, του νεοσύστατου Τομέα πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ). 

“Σε μία περίδο κοινωνικής, οικονομικής και αξιακής κρίσης, η μουσική μπορεί να λειτουργήσει ως αντίδοτο για τη κοινωνία μας και να διαδραματίσει ρόλο δημιουργικό, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των Δήμων μας. Μέσα από διαδημοτικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις με πλοηγό τη μουσική παιδεία, μπορούμε να αναδείξουμε τις δομές μας σε φορείς υλοποίησης σημαντικών δρωμένων, προβάλλοντας έργα από την πρώιμη αναγέννηση, τον κλασικισμό, τον ρομαντισμό καθώς και έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών της σύγχρονης περιόδου” αναφέρεται στο εισαγωγικό μήνυμα του προγράμματος των εκδηλώσεων για τις μουσικές βραδιές στις 17 και 18 Δεκεμβρίου. 
Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης την ίδια βραδιά με την Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής θα εμφανιστούν μουσικά σχήματα από τους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Περιστερίου, Ραφήνας – Πικερμίου και Βριλησσίων. 
Οι εξαίρετοι μουσικοί του Δήμου Φυλής με μαέστρο τον Νίκο Καλομοίρη,το τελευταίο διάστημα έκαναν εντατικές και κοπιώδεις πρόβες ώστε την Κυριακή το βράδυ να είναι πανέτοιμοι για τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, όπου και αναμένεται να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας στο κοινό τους μοναδικές μουσικές στιγμές.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις πρόβες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο μας παραχώρησε ευγενώς η μουσικός της Φιλαρμονικής  Έφη Γεωργοπούλου



















































 Ιδού και μερικά live από τις πρόβες 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου