Μία δυνατή συνεργασία: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής – οργάνωση «Μπορούμε»


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φυλής οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που έχει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Φυλής μαζί του, το «Μπορούμε» έχει βοηθήσει αθόρυβα εκατοντάδες συνδημότες μας. 
Στα πλαίσια του προγράμματος «Διάσωση και Προσφορά Τροφίμων», η Οργάνωση εξασφαλίζει, καθημερινά, φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και το προσφέρει στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια. 
Μία από τις τελευταίες δράσεις που πραγματοποιείται στα όρια του Δήμου Φυλής είναι η συνεργασία με το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», από την οποία σαράντα (40) εγγεγραμμένες στην Κοινωνική Υπηρεσία οικογένειες με παιδιά, λαμβάνουν τρόφιμα αυτές τις ημέρες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Ευχαριστούμε πολύ τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» που συμπεριέλαβαν τον Δήμο Φυλής στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.
Επίσης σε συνεργασία με τη Unilever, ενενήντα (90) πολύτεκνες οικογένειες θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες, παράλληλα με την κανονική διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το βούτυρο που είναι απαραίτητο για όλη τη χρονιά.
Αυτές είναι μόνο δύο από τις δεκάδες δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Φυλής σε συνεργασία με το Μπορούμε (διανομή συσσιτίου, βρεφικές τροφές, αναψυκτικά, κρέας). Ευχαριστούμε τους εθελοντές του Μπορούμε για την άψογη συνεργασία, την κοινωνική τους ευαισθησία και για το έργο που επιτελούν. 
Το Μπορούμε είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου