Τρίγωνα – Κάλαντα και παιδική ανεμελιά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς




Σε μια υπέροχη γιορτή στο πνεύμα των Χριστουγέννων συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι τα μικρά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής το πρωί της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου. 

Τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με κλόουν, ανιματέρ τον Άγιο Βασίλη και τα χαριτωμένα ξωτικά των Χριστουγέννων. 

Ο πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Ευάγγελος Σταματάκος, που συμμετείχε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη γιορτή, κατά το σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς, για το πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που δείχνουν προς τον Παιδικό Σταθμό, επισημαίνοντας πως «Σκοπός δικός μου αλλά και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού είναι να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που επιτελείται καθημερινά στον Παιδικό Σταθμό αλλά και να επιδιωχθούν ακόμη υψηλότεροι στόχοι» 

«Συγχαίρω τους παιδαγωγούς καθώς και όλο το προσωπικό του Π.Σ. για την άρτια διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστώ τους γονείς για την ανταπόκριση τους στην συγκέντρωση τροφίμων η οποία πραγματοποιείται στον παιδικό σταθμό όπου θα συνεχιστεί μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου με την συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής αλλά και του πατέρα Δημήτριου. Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους» κατέληξε ο Ευάγγελος Σταματάκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου