Μέλος της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής και με τη βούλα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς



Μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Αχαρνών και Φυλής κι επισήμως έγινε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν στο Γραφείο του, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, προκειμένου να εγγραφεί στην Αντικαρκινική μετά τη συνένωση της με το Δήμο Φυλής, ο Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Παναγιώτης Καζανάς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ελένη Καμπόλη, Ευφροσύνη Γιαννουσάκη και Κώστας Μάρκου.

Ο Δήμαρχος υπέγραψε το πρωτόκολλο εγγραφής του μέλους και ενημερώθηκε εκτενώς για την πλούσια δράση και το πολύτιμο έργο της Αντικαρκινικής.


Μέσα στο επόμενη διάστημα άλλωστε, αυτό θα γίνει ορατό δια γυμνού οφθαλμού μέσα από τον προγραμματισμό ενημερωτικών εκδηλώσεων και δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για ανασφάλιστους συνδημότες/σσες κατόπιν συνεργασία της Αντικαρκινικής, της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής αλλά και των Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων των πόλεων Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς, με τους οποίους ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καζανάς και τα μέλη της Αντικαρκινικής, θα επιδιώξουν στενή συνεργασία. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου