Χριστουγεννιάτικη γιορτή με βράβευση εργαζομένης στους Παιδικούς Σταθμούς του Ζεφυρίου

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος απένειμαν τιμητικήπλακέτα στην εργαζομένη Ναταλία Φιλιακούδη
Σε μια σπουδαία χειρονομία εκτίμησης στους ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν με την εργασία τους Παιδικούς Σταθμούς του Ζεφυρίου προχώρησε ο Πρόεδρος Γιώργος Κούρκουλος. 
Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Παιδικού Σταθμού, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2016, τίμησε για την 24χρονη προσφορά της την εργαζόμενη Ναταλία Φιλιακούδη,  η οποία συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.
Τη σχετική τιμητική πλακέτα απένειμε μαζί με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού. Ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Ναταλία, την οποία τίμησαν και οι συνάδελφοί της με αναμνηστικό δώρο.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φυλής ενημέρωσε τους γονείς και το προσωπικό ότι σύντομα θα ανεγερθεί νέος Παιδικός Σταθμός στην οδό Μπουμπουλίνας, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος προχώρησε στην υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής.
Κατά τα άλλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο ικανοποίησε και καταχειροκροτήθηκε κι από τους γονείς οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Παιδικού Σταθμού.
Δείτε στιγμιότυπα:



Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Τζένη Μπάρα και οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και της Πρωτοβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας. Στη φωτό επίσης τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Γιώργος Βέλλης, Βαγγέλης Παπαϊωάννου και Ελπίδα Γιαννή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου