Σταρ στην τελετή βράβευσης του Δήμου Φυλής η 47χρονη επιτυχούσα Σταυρούλα Θεοδωροπούλου

Ο Αργύρης Αργυρόπουλος και ο Νίκος Χατζητρακόσιας συγχαίρουν τη Σταυρούλα Θεοδωροπούλου
Η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων, από το Δήμο Φυλής, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017,  είχε στιγμές χαράς και συγκίνησης.
Μια από τις κορυφαίες ήταν η βράβευση της Σταυρούλας Θεοδωροπούλου, η οποία κατόρθωσε, στα 47 της χρόνια, να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της: Να εισαχθεί, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο γιατί έπρεπε, ταυτόχρονα με την προετοιμασία της, να δουλεύει και μάλιστα σε μια πολύ απαιτητική δουλειά όπως αυτή του ταχυδρομικού διανομέα. Όμως χάρη στη θέλησή της η Σταυρούλα τα κατάφερε και όπως ήταν φυσικό, στην τελετή βράβευσης έλαμπε από ευτυχία. Το ίδιο και οι δικοί της άνθρωποι που βρέθηκαν στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων για να την καμαρώσουν.
Ειδική μνεία στην περίπτωσή της έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ενώ τα συγχαρητήριά του εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας που γνώριζε την περίπτωση.
Το ευτύχημα είναι, όπως επεσήμανε και ο Αργύρης Αργυρόπουλος, ότι η Σταυρούλα δείχνει πολύ μικρότερη από την ηλικία της κι έτσι της είναι πολύ ευκολότερος ο εγκλιματισμός στο Πανεπιστήμιο, από το οποίο προβλέπεται να αποφοιτήσει με άριστα, παρόλο που διάλεξε μια πολύ απαιτητική επιστήμη. 
Δείτε το παλιότερο δημοσίευμα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ με την είδηση της επιτυχίας: ΚΛΙΚ ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου