Ενωτικός στην πίτα των Εργαζομένων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


Σε ένα μεγάλο τραπέζι μέσα στον Φεβρουάριο κάλεσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τους εργαζόμενους του Δήμου, από το βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” 

Ο Δήμαρχος αποκαλώντας όπως το συνηθίζει “Συνεργάτες” του, τους εργαζόμενους, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία.
“Σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα μεγάλο τραπέζι μέσα στον Φεβρουάριο ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα φιλικό κλίμα και να έρθουμε πιο κοντά” είπε απευθύνοντας την πρόσκληση και προσθέτοντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή παρά τις καταγγελίες που δέχθηκε, τήρησε την υπόσχεσή της και ξεχρέωσε όλες τις παλιές οφειλές προς τους εργαζόμενους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιδιώκει το παραμικρό πολιτικό όφελος. “Δεν θα ζητήσω ποτέ από εργαζόμενο ψήφο” τόνισε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των εργαζομένων Θεόδωρος Χαμαλίδης κατά το σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι και το 2017 θα είναι για το εργατικό δυναμικό της χώρας μια χρονιά έντονων αγώνων καθώς η πολυετής και δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει εφησυχασμό. 

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στους εργαζόμενους από το βήμα της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης και Μιχάλης Οικονομάκης, οι Εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων Δημήτρης Τσιουμπρής, Γιώργος Αβράμης και Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας καθώς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ενώ στην πρόσκληση των εργαζομένων ανταποκρίθηκαν κι αντάλλαξαν ευχές οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση λαχνών για όλους τους εργαζόμενους με τους 40 πιο τυχερούς, να κερδίζουν, δωροεπιταγές των 25 ευρώ για ψώνια στο Super Market. 


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα






























Ακολουθούν δύο χαρακτηριστικά ολιγόλεπτα videos με τις ομιλίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου των Εργαζομένων Θεόδωρου Χαμαλίδη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου