Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη στήριξη του ποντιακού στοιχείου ο Γιώργος Σονίδης


O Γιώργος Σονίδης είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την ευθύτητα του χαρακτήρα και το χιούμορ του. 

Από τη μέρα που εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλός και ορίστηκε από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού Αναπληρωτής Δήμαρχος σε θέματα παλιννοστούντων, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Στο πλαίσιο αυτό ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ποντιακό στοιχείο και κυρίως το ενημερώνει, τακτικά, για τα προγράμματα του Δήμου. 
Για παράδειγμα, πριν από λίγες μέρες, έκανε δεκάδες τηλεφωνήματα για να υπενθυμίσει στα νοικοκυριά ότι πρέπει να επικαιροποιήσουν τα δικαιολογητικά τους για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Δηλώνει επίσης «παρών» σε όλα τα γεγονότα του Δήμου και φυσικά σε αυτά που μετέχει το ποντιακό στοιχείο, διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους. 
Δικαιολογημένα αποτελεί ένα από τα αγαπητά πρόσωπα του Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό σπεύδουν οι συνάδελφοί του να τον χαιρετίσουν με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με τους τρεις ασπασμούς, δείχνοντας την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του. 
Εκτίμηση που ο Γιώργος αξίζει και με το παραπάνω.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου