«Ανάκριση» Παππού από μαθητές του Α’ Δημοτικού Άνω Λιοσίων στο Δημαρχείο


 

 


Με αγάπη υποδέχθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2016, τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής. 
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα «συνέντευξη» με εύστοχες ερωτήσεις προς το Δήμαρχο, ο οποίος απάντησε με ειλικρίνεια και χιούμορ. Οι μαθητές ρώτησαν ποια θεωρεί ως τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου, αν εντάσσεται στις προτεραιότητές του η κατασκευή παιδικών χαρών και χώρων αθλοπαιδιών αλλά και προσωπικές ερωτήσεις, για τα παιδιά, τις σπουδές και την ηλικία του.

Φυσικά, ευκαιρίας δοθείσης, δεν παρέλειψαν να θέσουν και το αίτημα αντικατάστασης των πινάκων κιμωλίας από λευκούς πίνακες μαρκαδόρων. Ο Δήμαρχος αποδέχθηκε το αίτημα, αλλά, μεταξύ σοβαρού και αστείου, υπεραμύνθηκε του μαυροπίνακα, με αποτέλεσμα να βρεθεί συμβιβαστική λύση: Να προμηθευτεί το σχολείο 19 νέους πίνακες, αλλά να μην αποσύρει τους μαυροπίνακες. 

Τα παιδιά, που ξεναγήθηκαν στο Δημαρχείο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη, συνόδευαν εκπαιδευτικοί και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του σχολείου. 
Δείτε απόσπασμα της συνάντησης στο βίντεο που ακολουθεί:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου