«Ξεσκεπάζει» την υποκρισία της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ και του Μπουραΐμη ο Αντωνόπουλος

Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου βλέπει πίσω από τα δημοσιεύματα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος. 
Στην κόσμια απάντησή του προς την εφημερίδα, ζητά απ' όλους να αρθούν υπεράνω αντιπαραθέσεων στο συγκεκριμένο θέμα. 
Με τον εύσχημο αυτό τρόπο ο γιατρός "ξεσκεπάζει" τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, που για λογαριασμό του Μπουραΐμη, επιχειρεί να δείξει ότι η διοίκηση Παππού είναι κοινωνικά ανάλγητη, παρόλο που η τελευταία έχει δημιουργήσει πολύ σημαντικές δομές για την καταπολέμηση της φτώχειας. 
Το πλήρες κείμενο της απάντησης Αντωνόπουλου στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ έχει ως εξής: 

Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής δε διένειμε τρόφιμα στους δικαιούχους, κατά το μήνα Ιανουάριο 2017, σας γνωρίζουμε τα εξής:
-Η διανομή του Ιανουαρίου έχει καθυστερήσει διότι μέχρι τα μέσα του μήνα ασχοληθήκαμε με τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους που, για διάφορους λόγους, δεν τα είχαν παραλάβει το μήνα Δεκέμβριο.
-Επιπροσθέτως η διανομή του Ιανουαρίου καθυστέρησε επειδή προέκυψε, εμβόλιμα, διανομή φρούτων, όπως σωστά αναφέρθηκε στο δημοσίευμα.
-Η διανομή του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μαζί με τη διανομή του Φεβρουαρίου κι ως εκ τούτου οι δικαιούχοι δεν πρόκειται να χάσουν τα τρόφιμα που δικαιούνται.
Πιστεύω ότι η ιστοσελίδα ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ μπορούσε με ένα απλό τηλεφώνημα να ενημερωθεί από την Υπηρεσία σχετικά με το θέμα, ώστε να μη δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις στους περίπου 4 χιλ. δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και στους συνδημότες μας που παρακολουθούν, από ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, την κοινωνική δραστηριότητα του Δήμου.
Τέλος, επειδή οι ανάγκες επιβίωσης των συνδημοτών μας δεν προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση, πιστεύω ότι μπορούμε, στο εγγύς μέλλον, να αρθούμε, υπεράνω αυτοδιοικητικών διαφωνιών και αντιπαραθέσεων, επί του συγκεκριμένου θέματος.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου